flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

22 травня 2015 року відбулась робоча нарада, ініційована головою апеляційного суду Київської області

22 травня 2015, 15:54

22 травня 2015 року відбулась робоча нарада, ініційована головою суду Даніловим Олексієм Миколайовичем.

Запрошені в.о. керівника апарату Новак Л.С., начальники відділів та їх заступники, помічники суддів та інші працівники апарату суду, взяли участь у нараді.

Олексієм Миколайовичем були обговорені питання про покращення роботи структурних підрозділів, звернуто увагу працівників на неухильне дотримання Правил внутрішнього трудового розпорядку Апеляційного суду Київської області, етики поведінки державного службовця, коректне спілкування з відвідувачами установи, надання вичерпної інформації запитувачам.

Заступник голови суду Ігнатюк Олег Володимирович звернув увагу на необхідність посиленого контролю з боку експедиції та начальника відділу забезпечення судової палати з розгляду кримінальних справ в частині завчасного повідомлення судів першої інстанції  про готовність повернення кримінальних проваджень після апеляційного розгляду, особливо в справах, де особи перебувають під вартою.

В.о. заступника голови суду Лащенко Віктор Діодорович наголосив про обов’язок помічника судді проводити підготовку справ до розгляду, в тому числі, завчасно повідомляти учасників процесу про день та час судового засідання, визначеного колегією суддів.