flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

04 червня 2015 року відбулась робоча нарада

04 червня 2015, 15:50

 04 червня 2015 року відбулась робоча нарада керівництва Апеляційного суду Київської області

з начальниками структурних підрозділів.

 

Розпочав нараду голова суду Данілов Олексій Миколайович, який звернув увагу присутніх на зміни в програмі «Д-3». Начальник відділу судової статистики та узагальнення Чабанюк Т.Г.  повідомила про направлення листа розробникам програми ДП «ІСС»  з метою недопущення будь-яких помилок у звітності, яка буде подана у липні 2015 року Державній судовій адміністрації України у зв’язку з оголошеними змінами. Крім того, Тетяна Григорівна наголосила про необхідність своєчасного і повного заповнення обліково-статистичних карток, про що щотижня робиться звіт і подається для контролю керівнику апарату та секретарям відповідних судових палат.

 

Заступник голови суду Яворський М.А. запропонував постійно наповнювати кадровий резерв, запроваджувати процедуру стажування, щоб ми бачили перспективу молодого покоління і у нас не виникало питань з забезпеченням роботи суду. Начальником відділу кадрової роботи та державної служби Іоновою М.С. доведено кількість наявних вакансій та повідомлено про перспективу проведення конкурсу найближчим часом.

 

Олегом Володимировичем Ігнатюком  звернуто увагу начальника відділу матеріально-технічного забезпечення Фесенка Ю.М. на необхідність розроблення проектів встановлення кварцових ламп в залах судових засідань, вартовому приміщенні, а також заміну металевих грат,  на оргскло.

 

Також підлягали обговоренню інші організаційні моменти роботи суду.