flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Апеляційний суд Київської області підвів підсумки роботи за перше півріччя 2015 року

24 липня 2015, 10:26

23 липня 2015 року в Апеляційному суді Київської області з участю голів загальних судів Київської області підведено підсумки роботи за перше півріччя 2015 року.

Заступники голови суду Яворський Микола Анатолійович та Ігнатюк Олег Володимирович доповіли присутнім про показники роботи судів Київської області в розрізі кожного суду окремо.

При цьому Олег Володимирович зазначив, що найкращі показники якості розгляду справ в порядку кримінального судочинства мають Білоцерківський міськрайонний суд Київської області, Фастівський міськрайонний суд Київської області. Звернув увагу голів судів на необхідність оперативного розгляду справ усіх категорій, особливу увагу присвятив тій категорії справ, де особи тримаються під вартою.

Микола Анатолійович у своєму виступі надав характеристику якості та оперативності розгляду справ у сфері цивільного судочинства, звернув увагу на основні недоліки при написанні судових рішень, оформленні справ при відправці їх до суду апеляційної інстанції.

Голова суду Олексій Миколайович Данілов вкотре зауважував головам судів про необхідність виконання закону України «Про очищення влади», наповнення Єдиного державного реєстру судових рішень тими процесуальними документами, які раніше не були направлені. Також керівник вказав і на особливості формування суддівського досьє, яке в подальшому буде візитною карткою кожного судді.

Олексій Миколайович оголосив рішення Ради суддів України № 69  від 15.07.2015, згідно з яким затверджено склад організаційного комітету в Київської області, до якого увійшли судді Ткаченко Дмитро Володимирович ( Бориспільський міськрайонний суд Київської області), Мєдвєдєв Костянтин Вікторович ( Васильківський міськрайонний суд Київської області), Нікушин Віталій Вікторович ( Києво-Святошинський районний суд Київської області), Свояк Дмитро Віталійович ( Переяслав-Хмельницький міськрайонний суд Київської області), Бутенко Вадим Олексійович ( член Ради суддів України, Фастівський міськрайонний суд Київської області). Спільні збори суддів мають бути проведені до 10 вересня 2015 року, а тому кожен суд повинен у себе провести збори, визначитись з представником на спільні збори, з числа яких і будуть в подальшому обиратись делегати на з’їзд суддів України, що відбудеться 23-24 вересня 2015 року в місті Києві.