flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулися збори суддів Апеляційного суду Київської області

09 вересня 2015, 15:06

Як повідомлялося раніше, за ініціативою голови Апеляційного суду Київської області Данілова Олексія Миколайовича, відповідно до вимог ч. 2 ст. 126 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та Положення про збори суддів Апеляційного суду Київської області, затвердженого 02 липня 2015 року, скликано збори суддів апеляційного суду.

На виконання ст. 129 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» збори суддів Апеляційного суду Київської області шляхом таємного голосування обрали трьох делегатів на ХІІІ з’їзд суддів України по одному делегату від двадцяти суддів, які працюють в Апеляційному суді Київської області.

08 вересня 2015 року в ході зібрання за результатами голосування було обрано трьох делегатів від Апеляційного суду Київської області на ХІІІ з’їзд суддів України, якими стали:

1. Волохов Леонід Анатолійович  – суддя судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Київської області;

2. Голуб Світлана Анатоліївна – суддя судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Київської області;

3. Савченко Сергій Іванович – суддя судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Київської області.

Також, у зв’язку з внесенням змін до Засад використання роботи автоматизованої системи документообігу Апеляційного суду Київської області, їх прийнято у новій редакції.

Крім того, зборами суддів розглянуто та задоволено заяву судді Апеляційного суду Київської області Дмитрієвої Лариси Джалалівни з клопотанням про переведення її до складу судової палати з розгляду цивільних справ.

 

Прес-секретар Апеляційного суду Київської області