flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату Апеляційного суду Київської області відвідали семінар з питань архівного діловоства

26 жовтня 2015, 09:50

23 жовтня 2015 року Національною школою суддів проведено перший етап пілотного проекту з підготовки працівників, відповідальних за ведення архівної справи в судах, у форматі відоконференції, огранізованої за участю заступника директора – головного зберігача фондів Державного архіву Київської області Бойко Галини Василівни.

     В приміщенні Апеляційного суду Київської області було організовано відеоконференцію, з Національною школою суддів в якій приймали участь: начальник відділу діловодства та обліку звернень громадян (канцелярія) Саміленко Лариса Вікторівна, та завідувач архіву Шляма Микола Миколайович.

      Під час семінару доповідачем було звернуто увагу на ведення обліку документів в архіві установи, загальні вимоги до обліку документів, система та порядок ведення основних документів архіву.

     Бойко Галина Василівна  доповіла щодо забезпечення збереженості архівних документів, організації роботи архіву, передавання справ на постійне зберігання, приймання – передавання справ під час зміни керівника архіву.

        Усі участники за допомогою чату мали можливість вносити пропозиції щодо покращення роботи архіву.

        За результатами проведення семінару, всім учасникам будуть видані Сертифікати Національної школи суддів України.