flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІНФОРМАЦІЯ про виконання Апеляційним судом Київської області Закону України «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» за листопад 2015 року

18 грудня 2015, 15:30
ІНФОРМАЦІЯ
про виконання Апеляційним судом Київської області  Закону України
«Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації»
за листопад 2015 року
 
За листопад 2015 року до Апеляційного суду Київської області  надійшло 28 письмових звернень, з них: 1 – колективне звернення від громадської організації, 1 звернення народного депутата, та 5 запитів на отримання публічної інформації.
Ці запити стосувалися, зокрема, порядку розгляду справ у Апеляційному суді Київської області, оскарження судових рішень судів першої інстанції до Апеляційного суду Київської області, графіку і порядку прийому громадян, у тому числі керівництвом суду, руху і результатів розгляду конкретних справ, які перебувають в провадженні Апеляційного суду Київської області тощо.
Запит, який надійшов від редактора  інформаційного агентства  «ОБХ-ТВ» стосувався  можливості проведення відео-зйомки під час судового засідання та надання інтерв’ю, який було розглянуто та задоволено.
Звернення  народного депутата  стосувалося  цивільної справи, що знаходилась на розгляді Апеляційного суду Київської області, у якому  народний депутат  просив врахувати його позицію при розгляді справи. За результатами розгляду звернення адресату було надану відповідь з посилання на ст. 129 Конституції України.

          У зазначений період відділом діловодства та обліку звернень громадян (канцелярія)  Апеляційного суду Київської області також надано відповіді в середньому  на 600-650 усних запитів, з них близько 50-ти  – під час особистого прийому громадян та близько 600 – по телефону.