flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

28 січня в Апеляційному суді Київської області підведено підсумки судочинства за 2015 рік з головами місцевих, районних та міськрайонних судів Київської області

29 січня 2016, 11:24

       Заступник голови суду Яворський Микола Анатолійович детально розповів про кількісні та якісні показники діяльності місцевих загальних судів Київської області у 2015 році та вказав на основні помилки, які допускають судді під час ухвалення судових рішень, зауважив на необхідність дотримання судової практики Верховного Суду України. Крім того, Микола Анатолійович зазначив про дотримання виконавської дисципліни в частині оформлення судових справ під час їх відправки до Апеляційного суду Київської області для  розгляду. 

 

Олег Володимирович Ігнатюк висвітлив основні порушення, які допускають судді судів першої інстанції під час розгляду кримінальних проваджень. Відмітив заступника голови суду Фастівського міськрайонного суду Київської області, який, незважаючи на складну кадрову ситуацію, якісно та оперативно розглядає кримінальні провадження.   

На збори суддів завітав голова Державної судової адміністрації України  Зіновій Васильович Холоднюк. Під час своєї презентації детально висвітлив про надходження коштів  в розрізі 2013-2015 років,  як на оплату праці суддів та працівників суду, так і на капітальні видатки. Крім того, Холоднюк З.В. розповів про перспективи виконання Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік» та понадпланові надходження відповідно до Закону України «Про судовий збір».  На всі поставлені питання було надано обгрунтовану відповідь.

 

Начальник ТУДСА України в Київській області Бадахов Н.Я. відповів на питання, які цікавили присутніх голів та керівників апаратів місцевих судів. Завершив підведення підсумків голова Апеляційного суду Київської області Данілов Олексій Миколайович, який подякував присутнім за плідну роботу.

Крім того, було нагороджено почесною відзнакою Верховного Суду України «За вірність Закону», та нагрудним знаком ДСА України«Знак пошани» суддю Бородянського районного суду Київської області у відставці Іонову Ольгу Павлівну, яка 31 січня святкує свій ювілей.