flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться Всеукраїнський щорічний конкурс серед молодих юристів на краще професійне досягнення "Молодий правник року 2016"

06 вересня 2017, 14:30

Відбудеться Всеукраїнський щорічний конкурс серед молодих юристів на краще професійне досягнення "Молодий правник року 2016", який проводиться Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України за підтримки Міністерства юстиції України, ВГО "Асоціація правників України", професійних та громадських об’єднань правників, адвокатських бюро, адвокатських об’єднань, адвокатів (за згодою) тощо.

Учасники Конкурсу: юристи, які на момент проведення конкурсу мають вищу юридичну освіту, досягли не більше 35-ти років та найкращих результатів за фахом протягом року.

Кількість учасників Конкурсу не обмежується.

Метою Конкурсу є:

  • підвищення кваліфікації і професійного росту молодих юристів та престижу їх праці;
  • сумлінне виконання молодими юристами їхніх службових обов’язків, постійне вдосконалення організації роботи, розвиток ініціативності та творчості;
  • удосконалення системи підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації правників;
  • розширення участі правничої молоді у науково-дослідній роботі;
  • утвердження поваги до права через довіру до правників.

Завданням Конкурсу є визначення найвагомішого вкладу молодих правників у професійний розвиток та професійну підготовку, а також формування громадської оцінки діяльності правників, як окремих особистостей.

Анкети приймаються з 17 серпня 2017 року по 18 вересня 2017 року, урочисте оголошення переможців відбудеться 29 вересня 2017 року, яких визначає Експертна рада Конкурсу у складі юристів, які внесли значний вклад у розвиток юридичної професії.

Заявки для участі у конкурсі "Молодий правник року 2016" подаються до 18 вересня 2017 року включно до Організаційного комітету шляхом надсилання анкети та пакету відсканованих документів (що підтверджують досягнення) на e-mail: krmjua@gmail.com.