flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Апеляційного суду Київської взяли участь у IX Інституційному Навчальному Візиті в Міжнародні Установи

27 червня 2018, 12:29

        У рамках освітнього проекту “Інституційний Навчальний Візит”, організованого за підтримки Львівського національного університету імені Івана Франка, суддя - спікер Апеляційного суду Київської області Сушко Людмила Петрівна, судді Матвієнко Юлія Олександрівна та Березовенко Руслана Вікторівна взяли участь у IX Інституційному Навчальному Візиті, який відбувся з  17 по 24 червня 2018 року.

 

 

                

 

          

               

 

      За два роки існування Проекту, в ньому взяли участь понад 400 досвідчених юристів зі всієї України.

      В межах заходу судді Апеляційного суду Київської області мали можливість відвідати міжнародні інституції: Європейський суд з прав людини та Раду Європи в Страсбурзі.

 

             

 

       Ключовим етапом візиту стала важлива зустріч з юристом Тарасом Вавринчуком, що пройшла у Європейському суді з прав людини, під час якої судді Апеляційного суду Київської області у дружній атмосфері мали змогу поставити питання, які найбільше їх цікавили в сфері пріоритетності розгляду справ Європейським судом, а також специфіки вирішення спорів з огляду на різне трактування статтей Конвенції.

 

                     

 

    

       Безперечно, отриманий під час заходу європейський досвід діяльності інституцій та судових установ, сприятиме подальшому удосконаленню вітчизняних механізмів функціонування судової системи та впровадження міжнародних стандартів.