flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді відбулися збори суддів

21 квітня 2016, 17:17

       21 квітня 2016 року, в приміщенні Апеляційного суду Київської області, відбулися збори суддів.

Розпочалися збори з доповіді про внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу Апеляційного суду Київської області. Заступник голови суду Яворський Микола Анатолійович запропонував колегам затвердити зміни до Засад використання автоматизованої системи документообігу Апеляційного суду Київської області з урахуванням змін до Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затверджених рішенням Ради суддів України № 21 від  03.03.2016 – судді підтримали дану пропозицію.
 Предметом обговорення також були проблемні питання, висвітлені в  Постанові Пленуму Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ від 12.02.2016 та обговорено заходи по їх усуненню.
Також на зборах прийнято рішення змінити склад суддів, які уповноважені розглядати справи про порушення митних правил, наразі ними стали: голова суду Данілов О.М., заступник голови Апеляційного суду Київської області Ігнатюк О.В., секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Київської області Слива Ю.М.