flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Київської області відбулося навчання на тему: «Етика спілкування з людьми з інвалідністю»

04 травня 2016, 15:22

         Апеляційний суд Київської області  постійно працює над покращенням доступу до правосуддя людей з інвалідністю.

З метою підвищення рівня комунікації працівників апарату суду з людьми з інвалідністю29 квітня 2016 року в Апеляційному суді Київської області проведено семінарське заняття на тему: «Етика спілкування з людьми з інвалідністю».
Під час навчання працівники суду були ознайомлені із правовим статусом  людей з інвалідністю та з особливостями і правилами спілкування з особами, які мають порушення зору, слуху, опорно-рухового апарату.
Навчання проведено помічником заступника голови суду, викладачем Національної школи суддів України - Бражник Наталією Миколаївною.
 
 
Матеріали навчання зібрані на основі Аналізу забезпечення рівного доступу людей з особливими потребами до правосуддя, підготовленого РГБФ        « Право і Демократія » в рамках реалізації проекту : « Проведення моніторингу забезпечення доступу осіб з особливими фізичними потребами до правосуддя », за підтримки USAID « Справедливе правосуддя » та програми Національної школи суддів України « Покращення рівня навиків спілкування  та роботи працівників суду із людьми з інвалідністю ».