flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІНФОРМАЦІЯ щодо розгляду справи закладу «Каліпсо»

12 травня 2016, 10:02
 
В Апеляційному суді Київської області перебуває цивільна справа, учасниками якої є кафе-бар "Каліпсо" що знаходиться в місті Біла Церква Київської області (позов поданий мешканцями прилеглих будинків.)
 
10 травня 2016 року колегією суддів судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Київської області, повинно було відбутися слухання справи, однак у зв’язку з хворобою судді – доповідача Олійника Василя Івановича, справа перенесена на 11 годину 45 хвилин, 7 червня 2016 року.
 
Активісти «Стоп корупції» разом з мешканцями прилеглих будинків спілкувалися з головою Апеляційного суду Київської області - Даніловим Олексієм Миколайовичем, ознайомили останнього з аудіо записом в якому: "Помічникові судді зателефонував місцевий житель, який назвався адвокатом з боку білоцерківського нічного закладу. Працівник апеляційного суду сказав йому невідкладно слід приїхати і підписати апеляційну заяву. Але попередив, що засідання не відбудеться, через хворобу судді", - передає суть розмови правозахисник "Стоп корупції" Денис Шинкаренко.
 
Керівництвом Апеляційного суду Київської області відреаговано на звернення громадськості шляхом призначення службової перевірки обставин, які стали відомі в ході спілкування.
 
Про результати проведеної перевірки громадськість буде повідомлена додатково.