flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Київської області відбувся «День відкритих дверей»

30 травня 2016, 16:27

На виконання плану заходів Комунікаційної стратегії Апеляційного суду Київської області та з метою підвищення рівня правової культури, налагодження комунікації з вищими навчальними закладами, 30 травня 2016 року в Апеляційному суді Київської області проведено «День відкритих дверей».
Серед відвідувачів суду були студенти 2-3 курсів Національного авіаційного університету, Національного фіскального університету державної фіскальної служби, Київського національного торгівельно- економічного університету, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. 
 
  
Програма проведення Дня відкритих дверей включала в себе:

- привітання керівника апарату Апеляційного суду Київської області Літвінової О.І., яка ознайомила присутніх з історією будівлі та суду в цілому;

- детальна розповідь  про роботу відділів суду та організацію їх роботи;

- проведення екскурсії по приміщенню та відділах суду, розповідями начальників відділів про організацію роботи відділів;

- перебування в залах судових засідань, та слухання справи в якості слухачів;

- проведення анкетування.

 

 

Голова суду Данілов О.М. привітав гостей, поспілкувався з ними, повідомив особливості роботи судді, а по завершенню зустрічі, студентам випала нагода бути присутніми під час розгляду адміністративної справи про порушення митних правил, під головуванням Олексія Миколайовича.

Начальник відділу Саміленко Л.В. ознайомила гостей з роботою відділу діловодства та обліку звернень громадян (канцелярія), детально розповіла про його функції та завдання, а саме опрацювання кореспонденції суду, архіву, експедиції суду.  Цікавою частиною знайомства була розповідь завідуючого архіву Шлями М.М., який наочно показав роботу підрозділу.

Начальник відділу забезпечення діяльності судової палати у цивільних справах Ломінова О.В., в свою чергу розповіла про реєстрацію цивільних справ, та рух документів що надходять до суду.

За результатами проведеного анкетування, майбутні юристи виявили бажання працювати в стінах служителів Феміди.