flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Призначено до розгляду справу по обвинуваченню учасника АТО у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини

02 серпня 2016, 11:36

 

         Повідомляємо, що апеляційні скарги прокурора та представника потерпілої  у справі по обвинуваченню учасника АТО у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини призначено до розгляду 15 серпня 2016 року о 12 год. 30 хв.

     До уваги громадськості та ЗМІ! Відповідно до вимог Кримінально-процесуального кодексу України розгляд справи відбуватиметься у закритому судовому засіданні.

 
 
Додатково:
 
Відповідно до ч.7 ст.129 Конституції України, ст.27 Кримінального процесуального кодексу України, ст. 11 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» передбачено, що судовий розгляд та вирішення справ мають здійснюватися гласно й відкрито, крім випадків, установлених процесуальним законом.
 
Кримінальне провадження в судах усіх інстанцій здійснюється відкрито, крім випадків встановлених законом. Закрите судове засідання у кримінальному судочинстві припускається у таких випадках:  якщо обвинуваченим є неповнолітній, при розгляді справ про статеві злочини, з метою нерозголошення державної таємниці, при необхідності запобігти розголошенню відомостей про особисте та сімейне життя чи обставин, які принижують гідність особи та з метою забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному провадженні.
 
Кримінальне провадження у закритому судовому засіданні суд здійснює з додержанням правил судочинства, передбачених кримінально-процесуальним кодексом.
 
На судовому розгляді кримінальної справи в закритому судовому засіданні можуть бути присутні лише сторони та інші учасники кримінального провадження.
 
Судове рішення, у справах, які слухаються у закритому судовому засіданні,проголошується прилюдно з пропуском інформації, для дослідження якої проводилося закрите судове засідання та яка на момент проголошення судового рішення підлягає подальшому захисту від розголошення.
 
Прес-служба суду