flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про виконання апеляційним судом Київської області ЗУ «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформаціїЇ» за липень 2016 року

05 серпня 2016, 14:40

 

З 01 липня по 31 липня 2016 року на адресу Апеляційного суду

Київської області надійшло 5 запитів на публічну інформацію,

зокрема з них :

За каналом зв ’язку надходження:

_2-електронною поштою; 3-поштою

За суб’єктами і кореспондентами:

2-від фізичних осіб, 3 -із них через інші органи влади

За видом інформації:

5- інформація правового та довідкового характеру.

Усі письмові запити на публічну інформацію, що надійшли до Апеляційного суду Київської області в порядку ЗУ «Про доступ до публічної інформації», як до належного розпорядника інформації належать до компетенції суду, опрацьовані та розглянуті в установлені законодавством терміни.

У межах компетенції Апеляційного суду Київської області надано письмову інформацію 4 запитувачам та 1_ відмовлено.

Тематика запитуваної інформації, порушеної громадянами у запитах, стосувалася надання копій декларацій суддів про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, а також виплати суддям заробітної плати з усіма надбавками та преміями, про надання інформації щодо прийняття суддями присяги, про надання статистичної інформації за період 2005-2016 p.p. штатного розпису і зарплати суддів, помічників і секретарів суду та кількість нерозглянутих справ, з них виконаних і не виконаних рішень, ухвал суду та про направлення копій протоколів автоматизованого розподілу судових справ між суддями, тощо.

На 1 із запитів відмовлено стосовно направлення копії апеляційної скарги та надано письмове роз’яснення про не відповідність запитуваної інформації до ЗУ «Про доступ до публічної інформації» та вирішення питання відповідно до вимог ЦПК України.

 

Крім цього, у зазначений період відділом діловодства та обліку звернень громадян (канцелярія) Апеляційного суду Київської області надавались відповіді на телефонні запити на публічну інформацію довідкового характеру та на усні запити під час прийому громадян керівництвом суду інформаційного характеру. Найчастіше громадянами запитується інформація про рух справи, про наявність певної справи в провадженні суду, стан розгляду апеляційної скарги, та інші.