flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Київської області відбулися навчання, а також проведено чергову робочу нараду з головами місцевих, районних та міськрайонних судів Київської області

17 жовтня 2016, 11:14

        13 жовтня 2016 року,  в приміщенні Апеляційного суду Київської області відбулися навчання суддів місцевих загальних судів Київської області.

       Лектор - заступник голови суду Яворський Микола Анатолійович, який на постійній основі проводить навчання з суддями першої інстанції, згідно затвердженого плану.

   Темами зустрічі були: «Дотримання судами норм цивільного процесуального законодавства при розгляді цивільних справ. Застосування Закону України «Про судовий збір». Розгляд цивільних справ в яких одна із сторін перебуває на тимчасово окупованій території України (повідомлення про розгляд справ, виклик учасників процесу, витребування підтверджуючих документів)».

Під час обговорення питань приділено увагу  практиці застосування законодавства ЦПК України: наведено приклади.

 

        На виконання Плану роботи Апеляційного суду Київської області на ІІ півріччя 2016 року,  Голова суду Данілов Олексій Миколайович та заступник голови Апеляційного суду Київської області Ігнатюк Олег Володимирович, провели збори з головами місцевих загальних судів Київської області.

   Олексій Миколайович довів інформацію про прийняті рішення Ради суддів України від 15 та 16 жовтня 2016 року та надав рекомендації з приводу організації роботи судів Київської області, окреслив подальші перспективи  здійснення правосуддя.

   Ігнатюк Олег Володимирович у свою чергу рекомендував присутнім звернути увагу на причини скасування вироків, охарактеризувавши підстави прийнятих рішень апеляційним судом.