flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишено без змін

28 жовтня 2016, 09:29
 
Колегія суддів з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Київської області, у відкритому судовому засіданні 25 жовтня 2016 року, погодилась з висновком суду першої інстанції,та залишила без змін ухвалу Сквирського районного суду Київської області, оскаржувану захисником підозрюваного.
Cлідчим суддеюрайонного суду встановлено, що підозрюваний мав безпосереднє відношення до смерті особи, і зі слів свідка мав до загиблого матеріальні претензії, вимагав кошти за пошкоджений автомобіль, із слів самого ж обвинуваченого свідку на території кафе, власником якого він є, приводив останнього до тями, обливав водою, померлий саме в кафе був знайдений в непритомному стані з численними синцями та гематомами. Враховуючи викладене, на даній стадії досудового розслідування, колегія суддів погоджується з висновком слідчого судді про обґрунтованість пред’явленої підозри.
Нагадаємо: особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України, що є тяжким злочином проти життя та здоров’я особи, за яке передбачено покарання строком від семи до десяти років позбавлення волі.
 

          Прес-служба суду