flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Київської області в період з 01 листопада по 30 грудня 2016 року здійснюватиметься опитування громадян

28 жовтня 2016, 11:13
 
В Апеляційному суді Київської області в період з 01 листопада по 30 грудня 2016 року  здійснюватиметься опитування громадян - учасників процесу за модулем «Задоволеність роботою суду учасниками проваджень».
 
Опитування проводиться з метою об’єктивної оцінки якості послуг, що надаються Апеляційним судом Київської області. Отримана інформація використовуватиметься для розробки ефективних рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду.
 
Будьте впевнені, що інформація, яка збирається, є цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді. Від Вашої щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи суду.
 
По завершенню заходу, відповідальними працівниками апарату суду буде проведено аналіз  відповідності кількісних та якісних параметрів роботи суду існуючим у суспільстві вимогам.
 

          Покращимо здійснення судочинства та роботу суду – разом!