flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо відкладення розгляду резонансної справи, яка призначена на 02 грудня 2016 року

30 листопада 2016, 10:29
 
В провадженні колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Київської області у складі судді-доповідача Приходька К.П., суддів Голуб С.А., Кашперської Т.Ц. перебувають апеляційні скарги Публічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Укргазбанк», Товариство з обмеженою відповідальністю «Черемшина 2012», Саєнко Ольги Олександрівни, Товариства з обмеженою відповідальністю «АВС 2012», Українська кооперативно – державна корпорація по агропромисловому будівництву «Украгропромбуд» на рішення Києво-Святошинського районного суду Київської області від 30 травня 2016 року у справі за позовом  Києво-Святошинської місцевої прокуратури Київської області в інтересах неповнолітніх, та в інтересах держави в особі Вишневої міської ради Києво-Святошинського району Київської області до Виконавчого комітету Вишневої міської ради про визнання недійсним договору, визнання незаконним та скасування рішень виконкому, реєстраційної служби, визнання недійсним свідоцтв про право власності.
 
У зв’язку з хворобою судді-доповідача Приходька К.П. (з 29.11.2016), судді – учасника колегії Голуб С.А. (з 02.11.2016), розгляд справи, призначений на  02 грудня 2016 року на 10.00 год. не відбудеться.
 
Про день та час наступного судового засідання учасників справи та представників громадськості буде сповіщено додатково шляхом направлення відповідних повідомлень та висвітлення на офіційній сторінці суду в розділі «Новини», а також за гіперпосиланням: