flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІНФОРМАЦІЯ про виконання Апеляційним судом Київської області ЗУ «Про зверення громадян», «Про доступ до публічної інформації» за листопад 2016 року

06 грудня 2016, 09:11
Звіт
(на виконання вимог п.10 ст. 15 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»)
ПРО ВИКОНАННЯ АПЕЛЯЦІЙНИМ СУДОМ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ДОСТУП ДО ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ»
 ЗА ЛИСТОПАД 2016 РОКУ
 
З 01 листопада по 30 листопада 2016 року на адресу Апеляційного суду  Київської області  надійшло  5 запитів на публічну інформацію,  зокрема  з них :
 
За каналом зв’язку надходження:
1-електронною поштою;  4-через канцелярію суду.
 
За суб’єктами і кореспондентами :
4-від  фізичних осіб, 1- від юридичної особи.
 
За видом інформації:
5-інформація правового та довідкового  характеру.
 
Протягом листопада 2016 року до Апеляційного суду Київської області  надійшло 5  запитів в письмовій формі для подальшої реалізації права на доступ до публічної інформації за інформаційним запитом, як до належного розпорядника інформації,в яких запитувачі інформації посилались на право доступу до інформації, гарантоване Законом України «Про доступ до публічної інформації».
Серед суб’єктів, що подали запити на публічну інформацію 4-від фізичної особи, 1- від юридичної особи.
Усі письмові запити на публічну інформацію, що надійшли до Апеляційного суду Київської області  опрацьовані та розглянуті в установлені законодавством терміни.
У межах компетенції керівництвом Апеляційного суду Київської областінадано письмову інформацію всім  5 запитувачам.
За результатами розгляду 1 запиту на отримання публічної інформації, на підставі ч. 3 ст. 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», останній було надіслано для розгляду належному розпоряднику інформації.
Тематика запитуваної інформації, порушеної громадянами у запитах, стосувалася надання публічної інформації створенної у процесі виконання суб’єктом владних повноважень своїх обов’язків, передбачених чинним законодавством, зокрема з питань відправлення правосуддя, що здійснюється та регулюється виключно відповідно до вимог процесуального законодавства.
Інформація на вказані запити наданозапитувачам в письмовій формі та направлено за допомогою поштового та електронного зв’язку.