flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За підсумками першого півріччя 2017 року проведено робочу нараду з головами загальних судів Київської області

15 серпня 2017, 12:03

14 серпня 2017 року в Апеляційному суді Київської області, на виконання плану роботи суду на друге півріччя 2017 року, а також за ініціативою голови Апеляційного суду Київської області Олексія Миколайовича Данілова, проведено підсумкову нараду з головами місцевих загальних судів Київської області щодо здійснення судочинства в Київській області за перше півріччя 2017 року.

Під час засідання Олексієм Миколайовичем Даніловим та заступниками голови суду Олегом Володимировичем Ігнатюком і Миколою Анатолійовичем Яворським проаналізовано  стан здійснення судочинства судами загальної юрисдикції Київської області у першому півріччі 2017 року, оперативність та якість розгляду справ суддями.  

Головуючим звернуто увагу присутніх голів місцевих судів на вжиття заходів про підвищення рівня дисципліни в судах та забезпечення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства, прийняття дійових мір щодо усунення недоліків в роботі судів, зокрема підвищення якості  та оперативності розгляду  судових справ, покращення виконавчої дисципліни працівниками судів. Крім того, в ході обговорення було заслухано інформацію окремих керівників судів  щодо організації роботи очолюваних ними установ.

Не обминули увагою й проблематику кадрового голоду в судах, що негативно впливає на якість та оперативність розгляду справ.

За результатами проведеної наради Олексієм Миколайовичем окреслено плани і напрямки діяльності місцевих судів області на друге півріччя 2017 року.