flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Затверджено Положення про порядок формування колегій Апеляційного суду Київської області

15 липня 2013, 12:23

Затверджено Положення про порядок формування колегій суддів Апеляційного суду Київської області.

Таке рішення було прийнято на Зборах суддів Апеляційного суду Київської області, які відбулися 12 липня під головуванням голови суду – Олександра Гриненка.

Рішення прийнято відкритим голосуванням, одноголосно, присутніми на зборах суддів Апеляційного суду Київської області. Як зазначив у своєму виступі голова суду, нове Положення буде введене в дію 20 серпня цього року.

Крім того, на зборах прийнято рішення про зменшення коефіцієнта навантаження для однієї з суддів судової палати у цивільних справах. Рішенням зборів, з 12 липня 2013 року для неї встановлено коефіцієнт навантаження 15%. Приводом для прийняття такого рішення став нерівномірний розподіл автоматизованою системою цивільних справ, внаслідок чого судді протягом двох днів було розподілено 70 цивільних справ.

Відкритим голосуванням, одноголосно скасовано рішення загальних зборів суддів від 11 липня 2011 року щодо запровадження спеціалізації з розгляду справ про адміністративні правопорушення окремою колегією суддів. Вирішено здійснювати автоматизований розподіл справ про адміністративні правопорушення між всіма суддями судової палати у кримінальних справах з 15 липня цього року.