flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Апеляційного суду Київської області здійснив робочу поїздку до Фастівського міськрайонного суду

17 липня 2013, 09:46

Голова Апеляційного суду Київської області Олександр Гриненко разом із заступником голови суду Олегом Ігнатюком 16 липня 2013 року відвідали з робочою поїздкою Фастівський міськрайонний суд.

Як зазначив Олександр Гриненко, головною метою поїздки стало знайомство з колективом та ознайомлення з організацією роботи суду.

Керівник апеляційного суду звернув увагу, зокрема, на умови роботи суддів та працівників апарату, обговорив питання навантаження на суддів із розгляду кримінальних, цивільних та адміністративних справ, забезпечення ефективного правосуддя, оперативності та якості розгляду цивільних і кримінальних справ, тощо.

Голова Апеляційного суду Київської області зосередився також на питаннях трудової дисципліни, необхідності дотримання відповідного зовнішнього вигляду працівниками суду (дресс-коду), належного ставлення їх до громадян, які звертаються до суду.

Крім того, Олександр Гриненко провів зустріч із суддями і представниками апарату суду. На ній очільник апеляційної інстанції приділив основну увагу питанням якості та термінам розгляду справ. На переконання Олександра Гриненка, кожен із суддів має добросовісно ставитися до виконання своїх обов’язків при здійсненні правосуддя, не допускати затягування судового процесу.