flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова Апеляційного суду Київської області провів підсумкову робочу нараду з головами місцевих судів

18 липня 2013, 17:14

18 липня 2013 року в Апеляційному суді Київської області, за ініціативою голови Олександра Гриненка, проведено підсумкову нараду з головами місцевих судів Київської області щодо діяльності за перше півріччя 2013 року.

Під час засідання Олександром Гриненком та заступниками голови суду Олегом Ігнатюком і Віктором Лащенком проаналізовано стан здійснення судочинства судами загальної юрисдикції Київської області у першому півріччі 2013 року, оперативність та якість розгляду справ суддями.

Головуючим звернуто увагу присутніх голів місцевих судів на вжиття заходів про підвищення рівня дисципліни в судах та забезпечення контролю за дотриманням вимог чинного законодавства, прийняття дійових мір щодо усунення недоліків в роботі судів, зокрема підвищення якості  та оперативності розгляду судових справ, покращення виконавчої дисципліни працівниками судів. Крім того, в ході обговорення було заслухано інформацію окремих керівників судів  щодо організації роботи очолюваних ними установ.

За результатами проведеної наради Олександром Гриненком окреслено плани і напрямки діяльності місцевих судів області на друге півріччя 2013 року.