flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З помічниками суддів судової палати у кримінальних справ Апеляційного суду Київської області проведено навчальний захід

07 червня 2018, 16:20

           Начальник відділу забезпечення діяльності судової палати у кримінальних справах Наталія Янкіна спільно з виконуючим обов’язки начальника відділу судової статистики та узагальнення судової практики Людмилою Приходько 07 червня 2018 року надали методичну допомогу помічникам суддів судової палати у кримінальних справах Апеляційного суду Київської області в заповненні обліково-статистичних карток при формуванні картки на особу, стосовно якої судом розглянуто матеріали кримінального провадження.

      Захід беззаперечно зацікавив помічників суддів, які прийнявши в ньому участь, активно ставили запитання та отримували кваліфіковану відповідь.

      Без сумніву слід наголосити, що «левова» частка правильності складання статистичного звіту судом та подача його до Державної судової адміністрації України залежить від правильності формування та заповнення обліково-статистичної картки відповідальними працівниками апарату суду й подальшого повного та своєчасного внесення відомостей до неї. Це питання є досить актуальним ще й тому,  що незабаром відбудеться формування піврічних звітів в судовій системі.

       Тож естафету подібних семінарів розпочато та передано начальнику відділу забезпечення діяльності судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду Київської області – Ломіновій Ользі.