flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Київської області відбулася оперативна нарада з головами місцевих судів у режимі відеоконференції

18 листопада 2013, 17:16

 

У призначений час на зв'язок з апеляційним судом вийшли 27 місцевих  загальних судів Київської області (окрім Яготинського районного суду).

 

Відкрив нараду голова апеляційного суду Олександр Гриненко. Він зазначив, що система  відеоконференцзв’язку  забезпечує можливість проведення оперативних нарад з усіма місцевими судами області  одночасно, або вибірково з деякими з них, і дозволяє швидко довести необхідну інформацію та одразу отримати зворотній зв'язок. А тому практика проведення таких нарад має подальшу перспективу.

 

На повістку денну  першої наради в он-лайн режимі було винесено питання звернення вироків до виконання. Керівники місцевих судів отримали завдання підготовити оперативну інформацію щодо стану роботи зі зверненням вироків до виконання та випадків  порушення  строків  при цьому.  Зазначена інформація повинна бути представлена на нараду голів судів, яка відбудеться в апеляційному суді 21 листопада 2013 року об 11.00 годині.  Про це  поінформував учасників відео конференції заступник голови апеляційного суду  Олег Ігнатюк.