flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В АПЕЛЯЦІЙНОМУ СУДІ ВІДБУЛАСЬ ВІДЕОКОНФЕРЕНЦІЯ-СЕМІНАР

09 грудня 2013, 16:08

09 грудня 2013 року з 10.00 до 10.45 було проведено семінар-нараду в режимі відеокоференції  між апеляційним судом та місцевими судами Київської області на тему: "Стан запровадження проекту "Електронний суд" в сучасних умовах. Практика надсилання судових повісток у вигляді смс-повідомлень. Надсилання процесуальних документів учасникам процесу електронною поштою. Визначення прав доступу та функціональних обовязків користувачів автоматизованої системи "Д-3"

До участі в обговоренні були запрошені  керівники апаратів та працівники, які забезпечують функціонування електронного документообігу в суді. 

Відкрив семінар заступник голови апеляційного суду Олег Ігнатюк, який підкреслив важливість, актуальність і перспективність запровадження проекту "Електронний суд" судами України. Секретар судової палати у кримінальних справах Юрій Слива зупинився на важливості широкого застосування практики надсилання судових повісток у вигляді смс-повідомлень.

Керівник апарату апеляційнійного суду Наталія Чумак та її заступник Леся Новак доповіли про стан запровадження проекту в судах Київської області та надали методичні рекомендації щодо роботи з  веб-сайтом суду та комп'ютерною  програмою Д-3, нормативного забезпечення прав доступу користувачів до автоматизованої системи  документообігу суду тощо.

Протягом відеоконференції працівники місцевих судів мали змогу задати питання та поділитися власним досвідом.