flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В АПЕЛЯЦІЙНОМУ СУДІ ТРИВАЄ ВИВЧЕННЯ ІНСТРУКЦІЇ З ДІЛОВОДСТВА

16 січня 2014, 15:39

               Наказом Державної судової адміністрації України № 173 від 17.12.2013 затверджена Інструкція з діловодства  в місцевих загальних судах, апеляційних судах областей, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, Апеляційному суді Автономної Республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних і кримінальних справ, яка набрала чинності 1 січня 2014 року.

              У зв'язку з необхідністю термінового запровадження зазначеної Інструкції в апеляційному суді, відповідно до затвердженого плану-графіку в період з 09 по 17 січня працівники апарату суду щоденно відівідують семінари-тренінги з вивчення новел в організації діловодства суду.

              Разом з положеннями нової Інструкції також обговорюються нормативні документи, які  регулюють такі галузі  діловодства, як стандарти оформлення організаційно-розпорядчих документів, робота зі зверненнями громадян, із запитами на доступ до публічної інформації тощо.

              Після закінчення серії семінарських занять теоретичні і практичні  знання працівників апарату суду, отримані ними в процесі вивчення нової  Інструкції з діловодства,  будуть перевірені на заліку, який триватиме з 20 по 22 січня 2014року