flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Апеляційному суді Київської області відбулася оперативна нарада з головами місцевих судів у режимі відеоконференції

28 січня 2014, 10:52

24 січня 2014 року о 14.00 на зв'язок з апеляційним судом вийшли 28 місцевих  загальних судів Київської області

 

Відкрив нараду голова апеляційного суду Олександр Гриненко. Він зазначив, що система  відеоконференцзв’язку  забезпечує можливість проведення оперативних нарад з усіма місцевими судами області  одночасно, або вибірково з деякими з них, і дозволяє швидко довести необхідну інформацію та одразу отримати зворотній зв'язок. А тому практика проведення таких нарад продовжується.

У нараді також взяли участь заступник голови суду Олег Ігнатюк та секретар судової палати у кримінальних справах Юрій Слива.

 На повістку денну  наради в он-лайн режимі були  винесені актуальні питання щоденної роботи судів області – необхідність здійснення організаційних заходів, направлених на  покращення роботи місцевих судів у 2014 році; дотримання режиму фінансової економії, раціонального використання ресурсів, активного запровадження судових послуг в рамках проекту «Електронний суд», направлених на заощадження коштів и часу; заходи щодо підвищення кваліфікації суддів і працівників апаратів судів.

 Особливу увагу необхідно приділити питанням безпеки суддів і працівників апарату суду, учасників процесу, охорони приміщень суду.

Як зазначив голова апеляційного суду, найважливішим завданням, що стоїть перед судами області, є суворе дотримання вимог щодо законності судових рішень, оперативного та якісного розгляду судових справ.

 

Від заступника голови суду Олега Ігнатюка керівники місцевих судів отримали завдання підготувати оперативну інформацію на нараду голів судів, присвячену підведенню підсумків за  2013 рік, яка відбудеться в апеляційному суді у лютому 2014 року.