flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки діяльності Апеляційного суду Київської області у 2013 році

31 січня 2014, 12:11

 

Усіх присутніх суддів і працівників апарату суду  привітав голова Апеляційного суду Київської області Олександр Гриненко.

 

Після  схвалення кандидатур головуючого та секретаря і затвердження регламенту слово узяв  секретар судової палати у кримінальних справах Юрій Слива, який  відзвітував про діяльність очолюваної ним судової палати. Темою його доповіді стали показники діяльності та ефективності, досягнення та здобутки суддів-криміналістів, а також виявлені у роботі палати проблеми та шляхи їх вирішення.

 

Наступним доповідачем став секретар судової палати у цивільних справах Микола Яворський. Він довів до відома присутніх результати діяльності  суддів-цивілістів за 2013 рік.

 

Після чого розпочалося загальне обговорення результатів діяльності судових палат Апеляційного суду Київської області, до якого долучились заступники голови суду Олег Ігнатюк та Віктор Лащенко,  а також спеціально запрошений на підведення підсумків Микола  Мороз – суддя Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

 

Про діяльність апарату Апеляційного суду Київської області відзвітувалась перед зборами суддів керівник апарату Наталія Чумак.

 

На завершення  взяв слово голова суду. Олександр Гриненко   наголосив, що 2013 рік для колективу апеляційного суду виявився  непростим, надзвичайно насиченим подіями,   але  цікавим  і плідним.

Він наголосив, що згідно плану роботи суду на 2014 рік значна увага буде приділятися тісній співпраці з місцевими судами області в плані надання методичної допомоги, підвищенню професійного рівня суддів, аналітичній  і організаційній роботі в апеляційному суді, забезпеченню належних умов для виконання судом своєї місії.

Також голова суду подякував працівникам апарату за їх внесок у загальні результати діяльності апеляційного суду за 2013 рік та побажав усім присутнім сил, енергії та  наснаги задля  успішного виконання завдань, окреслених на 2014 рік.