flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведені підсумки роботи щодо здійснення судочинства за 2016 рік судами Київщини

26 січня 2017, 15:32

 

     В Апеляційному суді Київської області 25 січня 2017 року відбулись збори суддів на яких було підведено підсумки роботи суду щодо здійснення судочинства судом у 2016 році.
 
     Збори суддів заслухали доповіді секретарів судових  палат Сливи Юрія Михайловича та Савченка Сергія Івановича щодо  здійснення судочинства у кримінальних справах, справах про адміністративні правопорушення та цивільних справах за звітний період та звіт керівника апарату Літвінової Оксани Іванівни щодо її  роботи у минулому році.
 
  Також, зборами суддів прийнято рішення щодо внесення змін до Засад використання автоматизованої системи документообігу Апеляційного суду Київської області  щодо внесення змін до складу постійних колегій для розгляду кримінальних справ та проваджень судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Київської області в межах .

     Заступника голови апеляційного суду - Яворського Миколи Анатолійовича  щодо  проведення службових  перевірок по факту підроблення рішень Апеляційного суду Київської області у 2014-2016 роках та у січні 2017 року.

      Заслухавши доповідь заступника голови суду Яворського М.А. збори суддів одноголосно прийняли рішення щодо звернення по факту підроблення рішень Апеляційного суду Київської області до Ради суддів України, Генеральної прокуратури України, Міністра юстиції України, Служби безпеки України.
        
       Крім цього, 26 січня 2016 року у Апеляційному суді Київської області  відбулась нарада керівництва апеляційного суду – голови суду Данілова Олексія Миколайовича, заступника голови суду – Яворського Миколи Анатолійовича,  за участю  начальника територіального 
управління державної судової адміністрації  у Київській області Бадахова Назіра Якубовича  з головами  та керівниками апаратів судів Київщини.  
     
  У ході наради обговорено стан здійснення судочинства судами області у 2016 році, питання дотримання розумних строків розгляду цивільних та кримінальних справ, а також стан  матеріального забезпечення судів у 2016 році, визначено плани на майбутнє.